Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tervetuloa osallistumaan keväällä 2016 perustetun Kulttuurihistorian seuran toimintaan. Yhdistys edistää kulttuurihistoriaa tieteenalana sekä tukee kulttuurihistorian opetusta ja yleistä tunnettuutta. Seura edustaa Suomessa tieteenalansa kansainvälistä kattojärjestöä International Society for Cultural Historya (ISCH). Kulttuurihistorian seura järjestää muun muassa kokouksia, esitelmä- ja opetustilaisuuksia ja pyrkii edistämään oman alansa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Seura on avoin kaikille kiinnostuneille!

post

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s